top of page
download (1).png

Som foreldre og foresatte har man stor påvirkning på de valgene studentene skal gjøre når de velger utdanningen sin. Samtidig som barna nå begynner å bli klar for å stå på egne bein og strekke seg videre i livet, er det mange som vil ha stor nytte av "ei hand å holde i" den første tiden. Her ønsker vi ved NUIU å samarbeide med dere, slik at den enkelte studenten skal få en trygg og god overgang på veien videre.

Ved NUIU har vi en skreddersydd modell for hver enkelt av våre studenter. Vi har en personlig coach som følger studenten ukentlig og hjelper til med å skape gode arbeidsrutiner og finne gode arbeidsverktøy.

Når man er student ved NUIU, får studentene en "Basispakke" hvor de mest nødvendige forberedelser med mat, transport, reise, bolig og utdanning er inkludert. I tillegg har vi studentaktiviteter som skaper godt miljø og gode relasjoner mellom studentene våre.

Vi har også tydelige forventninger til studenten våre. Dette informerer vi konkret om før vi tar inn studentene på våre program. Les mer om dette her...

Kort oppsummert er NUIU en trygg og kvalitetsikret skole å møte framtida sammen med.

 

Kontakt oss for mer informasjon. Vi kommer gjerne en tur til området deres for å informere mer om våre tilbud.

Kontakt oss via skjemaet i dag
– helt uforpliktende!

Vi sender deg all informasjonen du trenger på e-post, eller velg å bli oppringt av vår hyggelige veileder.

shutterstock_171259895-1080x675.jpg
download (1).png

Foreldre

FORELDREINFO
bottom of page