download (1).png

Sri Lanka

(bildene har lenker)

 

Sri Lanka er et fantastisk land med muligheter for utrolige opplevelser. Langs hele kysten finner man milevis av strender som har ulike opplevelser i de forskjellige sesongene. Langs vestkysten er det normalt de beste forholdene på våren, mens østkysten byr på sin beste sidei høstmånedene. Her er surfing og dykking svært populært, eller man kan gjerne nyte 
 

Naturen og dyreliv bare MÅ oppleves. Her kan man møte hvaler og delfiner utenfor hele kysten, i ulike sesonger. I sør kan man besøke et av de mange skilpadde-reservatene. Det er også et "barnehjem" for hunder hvor de omkring tusen firbeinte av ulike årsaker har kommet hit for å få pleie og omsorg. Man kan reise på safari flere steder i landet. Er man heldige får man sett leoparder, elefanter, villsvin, bjørn, påfugler, øgler og krokodiller, i tillegg til mange andre dyr som lever i sine naturlige områder.

Andre populære aktiviteter er såkalt "tracking". Sammen med en kjentmann går man lange turer i jungelen eller på fjellet. En tur langs Kandy-Ella-jernbanen gir deg uforglemmelige naturbilder, og en tur i ziplinen når man kommer fram, kan være spennende.

Klikk her for gode tips til hva du kan gjøre i Sri Lanka

Kontakt oss via skjemaet i dag
– helt uforpliktende!

Vi sender deg all informasjonen du trenger på e-post, eller velg å bli oppringt av vår hyggelige veileder.

Kontakt oss via skjemaet i dag
– helt uforpliktende!

Vi sender deg all informasjonen du trenger på e-post, eller velg å bli oppringt av vår hyggelige veileder.

shutterstock_468271622.jpg
20181219_183916.jpg

NUIU - Norsk utdanning i utlandet AS - Org.nr. 920 591 604
- Eitlandsveien 263  4560 Vanse

Telefon: 45 28 90 90 - E-post: post@nuiu.no