top of page
leopard.png
download (1).png


Sri Lanka


 

NUIU har sin hovedbase i Sri Lanka. 
Sri Lanka er et fantastisk land med muligheter for utrolige opplevelser. Langs hele kysten finner man milevis av strender som har ulike opplevelser i de forskjellige sesongene.

Sri Lanka fortsetter å fremstå som et av verdens beste turistmål med utmerkelser fra ulike reiseguider, reisemagasiner og reisenettsteder, inkludert Lonely Planet, Travel Lemming og Bloomberg.

CNN travel's rangerte Sri Lanka som et av de 20 beste stedene å besøke i 2020. Destinasjonen ble igjen omtalt som en av de beste reisemålene i februar 2020 av conde Nast Traveler og i 2021 ble Sigiriya et av Bloombergs nye 7 verdens underverker. Sri Lanka ble rangert som en av de 25 beste øyene, kåret av leserne av reise- og fritidsmagasinet for 2021, med mange UNESCO-verdensarvsteder, strender, dyreparker og feriesteder. Sri Lanka er utvilsomt en av de beste feriedestinasjonene som venter på å bli oppdaget og feiret.

I 2021 vant Sri Lanka nok en utmerkelse som et av de beste landene å reise til av Conde Nast Traveler Readers Choice Awards , og parallelt med det, rangert globalt som et velværeturismedestinasjon.

bottom of page