top of page

Om NUIU

Vi flytter klasserommet fra Norge og til Sri Lanka. Det er den eneste store forskjellen på våre studier og andre studier i Norge. Alt foregår på norsk.

Siden 2005 har NUIU jobbet sammen med flere norske og utenlandske universiteter og høgskoler om høy kvalitet på utdanning i utlandet. NUIUs hovedfokus er å legge tilrette for høy studiekvalitet, høy undervisningskvalitet, høy kvalitet i tilrettelegging og gode resultater - og alt er på norsk.

Vi tilbyr studentene våre følgende typer studier:
 

  1. Universitetsutdanning
    a) 30 studiepoeng til en bachelorgrad (ett semester)
    b) 60 studiepoeng til en bachelorgrad (to semester)
     

  2. Påbygging til generell studiekompetanse (privatistordning)

NUIU er stolt over å jobbe sammen med svært flinke lærere og forelesere fra Norge og fra Sri Lanka. Studentene våre blir fulgt opp personlig og får sin egen veileder som de følger i løpet av studiet. De får hjelp til å strukturere studiene sine, samtidig som hverdagen ellers er full av lærerike opplevelser mens de studerer, bor og lever på eksotiske Sri Lanka.

Du blir tatt opp som student ved en norsk videregående skole, et norsk universitet eller en norsk høgskole, og så får undervisningen fra NUIU på Sri Lanka.
Alle studiene våre gir studiepoeng for videre studier i Norge. Studiene er utarbeidet og kvalitetssikret av norske videregående skoler, universiteter og høgskoler, og har høy kvalitet.

Alle studiene våre er offentlig godkjente og gir rett til støtte fra Lånekassen.

 

Mer om å være student ved NUIU

kan du lese om i lenken her:

student NUIU BUTTON.png
bottom of page