top of page
shutterstock_24697660.jpg
download (1).png

Studenter

Har du lyst på et semester eller flere der du kombinerer norske studier med opplevelser for livet? Da er du på rett sted. Sammen med NUIU kan du nå ta utdanning ved et norsk universitet eller en høgskole, få støtte fra Lånekassen, oppleve å bo og leve i et av verdens mest kulturrike land og samtidig nyte sol, strand og eksotisk natur.

Mest av alt blir du kjent med andre studenter som er på samme reise og samme studier som du er på. Gjennom mange år har vi sett hvordan studenter fra hele Norge har møttes ved NUIU i Sri Lanka og knyttet lange og sterke vennskap.

Vi har også tydelige forventninger til studenten våre. Dette informerer vi tydelig om før du blir tatt opp som student på våre program.

Vi er først og fremst i Sri Lanka for å studere. Det er NUIUs viktigste oppgave å hjelpe deg slik at din utdanning blir best mulig, med best mulig oppfølging og best mulig resultater, slik at du er solid forberedt på flere studieår, med et godt fundament fra oss.

Din oppgave som student vil hele tiden være å møte presis og forberedt, og delta i all undervisning og alle gruppeseminarer. Samtidig trenger du gjerne noen timer hver uke til å holde deg oppdatert og sette deg dypere inn i fagstoffet på egenhånd. Dette forventer vi av deg som student.

Kontakt oss via skjemaet i dag
– helt uforpliktende!

Vi sender deg all informasjonen du trenger på e-post, eller velg å bli oppringt av vår hyggelige veileder.

STUDENTINFO
bottom of page